Alternative fargeløysingar på plakat, og her kvar for seg.

1 Des

Eg har justert litt på fargar her, samt strektjukkelse (strektjukna?? nynorsken mista meg litt der…) på enkelte illustrasjonar. Mest nøgd med den gule. Gode fargar og ein glad kombo, litt jazzy.

I morgon er det presentasjon av materialet for  ein spent kunde. Eg er minst like spent, for det er ikkje mykje eg kan endra på på dette stadiet. Dei justeringane som eventuelt må gjerast må vera små, slik at eg får tid til å pusta før eg skal levera greiene på trykkeri og ferdigstilla rapport og manual. Det er jaggu ein del proforma rundt sjølve designet, ikkje berre å teikna noko kult og slenga det ut i verda. Alt det formelle rundt er kanskje VEL so tidkrevande som sjølve utforminga. Heldig er eg som har lett for å skriva!

Og trykkeriet, ja! Dei er så hjelpsame og kjekke. Eg skal vera med på prosessen neste veke, og dersom det må justeringar til, tar me det på staden. Odda Trykkeri er det som skal hjelpa meg, og eg er veldig glad for at dei har slik tolmod med meg. Lærerikt å få vera med på alle delar av prosessen, og med deira erfaring og min design, er det store sjansar for at eg får eit produkt å vera stolt av som eg kan levera med eksamensrapporten.

X’ar alt eg har for at kunden vert nøgd og vil bruka noko av det eg har jobba med. Det hadde vert stas! 🙂

Her er iallfall plakatane (som skal vera i A4), kvar for seg, med nye fargar.

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: